Dinsdag 8 december heb ik een netwerk event over doel gericht agile werken & sustainable growth gevolgd. De bedoeling van dit event was om een gesprek te houden over dit topic.


Dit event werd georganiseerd door Blue Striped Frog. Blue Striped Frog wilt organisatorische wendbaarheid creëren. De Blue Striped Frog-community wordt mogelijk gemaakt door Inspinity. Dit is een bruisende community van professionals die bezig zijn met transformaties om de organisatorische wendbaarheid te vergroten. Wij vinden het geweldig om kennis te delen, kennis te ontwikkelen en elkaar te inspireren. Deze gemeenschap leeft zowel fysiek als virtueel. We organiseren bijeenkomsten, nodigen sprekers uit en inspireren elkaar. We delen ervaringen, kennis en hebben plezier (Blue Striped Frog, z.d.).

Het event was wat ze beloofde volgens hun beschrijving. Het was een heel interactieve sessie van een gast spreken die recent een boek had geschreven over doel gericht werken. Spijtig genoeg was deze interactie alleen via menti en niet via de microphone.

Gelukkige was er een klein momentje waar ik me snel kon voorstellen. Dit zorgde ervoor dat ik iemand leerde kennen die een agile,scrum en SAFe coach is die graag bedrijven/mensen helpt.

Tijdens het event heb ik mij goed gehouden aan de netwerk tips. Net zoals het vorige event SpeedSINCing heb ik ook aan contact opvolging gedaan. Wat ik tijdens de SpeedSINC niet had gedaan was m’n volledige naam ingeven als user name, deze keer heb ik er opgelet dat dit niet weer gebeurde.Bronnen:

Blue Striped Frog. (z.d.). Blue Striped Frog powered by Inspinity. Eventbrite. Geraadpleegd 10 december 2020, van https://www.eventbrite.nl/org/30635705222?ref=eofblike

Category
Tags

Comments are closed