Donderdag 16 juli heb ik meegedaan aan de Coffee Break West-Vlaanderen. Coffee break is een netwerkmoment voor ondernemers.

Coffee Break zorgt er voor dat bedrijven weer nieuwe contacten kan maken in de corona tijd. De bedoeling van Coffee Break is om ondernemers met elkaar in contact te brengen op een gemakkelijke en snelle manier.

Tijdens de Online Coffee Break is het de bedoeling om je bedrijf voorstellen aan alle deelnemers.

Omdat er een groot aantal deelnemers was werd de groep gesplitst in kleine groepen waar iedereen dan zichzelf kon voorstellen en een gesprek kon voeren met elkaar. Na de eerste groep werd je verspaalts in een tweede groep, waar je weer hetzelfde doet.  Dit heb ik dan gedaan totdat ik elke deelnemer heb ontmoet.

Tijdens het event heb ik veel nieuwe bedrijven en mensen leren kennen, 110 om precies te zijn. Omdat ik als Requipment naar het netwerkmoment gedaan waren veel van deze ondernemers waren niet zo belangrijk  voor mij.

Het groot aantal deelnemers zorgde er ook voor dat het event lang duurde, hierdoor was ik na een paar groepen niet meer geïnteresseerd. Dit zorgde er voor dat ik bij bepaalde bedrijven niet opletten.

Doordat het event online was, zorgde het er voor dat ik weinig nieuwe netwerkvaardigheden heb bijgeleerd en werkpunten heb gevonden. Een van men werkpunten is gewoon de stap zetten, maar in de online omgeving was dit geen probleem omdat je zo wie zo aan het woord gelaten wordt. 

Omdat ik bijna niets geleerd hebt tijdens het event betekent niet dat het een slecht events is. Ik wil het zelf aanraden voor mensen die al actief bezig zijn met een bedrijf , omdat het event er voor zorgt dat je veel nieuwe connecties kan maken zonder enige echte moeite.


Je kan dit doet via deze link: https://www.netwerkevenementen.be/

Category
Tags

Comments are closed