Woensdag op 22 juli heb ik de gratis webinar van Celonis gevolgd. Tijdens deze webinar hebben ze vertelt hoe celonis is ontstaan, wat hun software is en wat process mining is.

Celonis is een process mining bedrijf die er voor zorgt dat je al je processen in kaart kan brengen. Hierdoor kan je zien hoe het komt dat bepaalde processen langere duren dan dat ze hoeven te zijn. Dit zorgt er voor dat je effectiever werkt waardoor je ook efficiënter bent.

Naast de verschillende processen heb ik spijtig genoeg niet al te veel geleerd tijdens de webinar. Dit komt omdat de webinar vooral een soort advertentie is voor Celonis.

Ik kreeg dit gevoel vooral omdat de helft van de webinar uitleg was voor de software die ze maken. De software is interessant maar dat was niet de reden waarom ik de webinar volgde.

Ik volgde de webinar om hun verhaal de horen hoe dat ze van studentenproject naar een award winning bedrijf zijn geworden met 2.5 biljoen euro.

Dit werd een klein beetje gedaan in het begin van de webinar. Maar er werd hier niet in detail over gepraat. Wat ik wel interessant vond is dat de ceo’s 1000 handgeschrijven brieven verstuurt hebben naar grote bedrijven.

Omdat ik een webinar gevolgd heb in plaats van een netwerkevent was er geen gedeelt om te netwerken met de verschillende deelnemers. Hierdoor kan ik niet zoals men andere blogs over m’n netwerk avonturen , vertellen hoe ik het netwerkgedeelte heb gedaan en wat m’n werkpunten zijn, waren.

Category
Tags

Comments are closed